Τι είναι τα
Escape Rooms (Δωμάτια απόδρασης) ;

Τα δωμάτια απόδρασης (Get Out Escape Rooms) είναι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στους οποίους μπορείς να παίξεις ομαδικά παιχνίδια γρίφων , γεμάτα μυστήριο και πολλές φορές περιπέτεια.
Οι παίχτες (ομάδα) παραμένουν κλειδωμένοι σε ένα χώρο και στόχος τους είναι να αποδράσουν σε συγκεκριμένο χρόνο . Αυτό γίνεται λύνοντας γρίφους , πραγματοποιώντας δοκιμασίες (tasks) και χρησιμοποιώντας μηχανισμούς . 
Σε ορισμένα δωμάτια απόδρασης , που έχουν ηθοποιό - Live Acting , οι παίχτες πρέπει να συνεργαστούν μαζί του ή να καταφέρουν να του ξεφύγουν.
Στόχος είναι η απόδραση της ομάδας η οποία πρέπει να εξιχνιάσει το μυστήριο ή να δραπετεύσει από ότι μπορεί να την κυνηγάει .
Η διάρκεια ενός παιχνιδιού ποικίλει ανάλογα με το θέμα , το μέγεθος ή την δυσκολία του παιχνιδιού .

Τα δωμάτια απόδρασης είναι παιχνίδια ψυχαγωγίας , δεν έχουν νικητή αλλά οι παίχτες κερδίζουν εμπειρίες , διασκέδαση και έντονες στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά τους .

Πώς κάνω κράτηση ;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στην Get Out Escape Rooms ηλεκτρονικά , μέσω του συστήματος κρατήσεων (ΕΔΩ) ή τηλεφωνικά στα 2160026300 - 6987470001, εάν έχετε ερωτήσεις για κάποια διαφορετική ώρα ή ημέρα .

Ιδανικά πόσα άτομα να είναι η ομάδα μας ;

Τα δωμάτια απόδρασης είναι παιχνίδια παρέας , ιδανικός αριθμός για να ζήσετε ολοκληρωμένα μια εμπειρία παιχνιδιού είναι από 2 έως 6 παίχτες . Κάθε δωμάτιο που επιλέγετε να παίξετε , στα χαρακτηριστικά του σας προτείνει το ελάχιστο και το μέγιστο αριθμό παιχτών . Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Get Out Escape Rooms για διαφορετικό αριθμό ατόμων στην ομάδα σας .

*Στα παιδικά πάρτυ ο αριθμός αλλάζει ανάλογα την ηλικία και την ανάγκη για συνοδεία εσωτερικά του δωματίου με μορφή καθοδήγησης.

Τι προετοιμασία χρειάζεται για να παίξουμε στα δωμάτια ;

Ιστορία : Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει μια ιστορία . Αυτή την ιστορία για να μπορέσετε να την ζήσετε μέσα στο δωμάτιο καλό είναι να την γνωρίζετε! Πάντα διαβάζουμε την ιστορία του δωματίου.
Χρόνος :
 Ιδανικά βρισκόμαστε  15 λεπτά νωρίτερα στο χώρο της εταιρείας. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην είσοδο μας στο δωμάτιο θα μειώσει την εμπειρία παιχνιδιού και πιθανόν και τον χρόνο παραμονής μας σε αυτό .
Ρουχισμός : Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος ρουχισμός , σίγουρα όμως χρειάζεται τα ρούχα μας είναι άνετα και τα παπούτσια μας χαμηλά  ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε στο κέντρο του Αμαζόνιου , στις υπόγειες σήραγγες της Νέας Υόρκης ή μέσα σε κάποιο Ρωσικό υποβρύχιο με εμάς να προσπαθούμε να αποτρέψουμε ένα νέο Παγκόσμιο πόλεμο ! 

Μπορώ να κάνω παιδικό πάρτυ σε εσάς ;

Η Get Out Escape rooms αναλαμβάνει τα γενέθλια , τη γιορτή ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση αφορά τους μικρούς μας φίλους .Όλα τα δωμάτια προσαρμόζονται για να μπορούν να φιλοξενήσουν παιδιά και σε σενάριο και σε γρίφους . Επιπλέον υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για να μπορούν τα παιδιά να διασκεδάσουν με την παρέα τους μετά την εμπειρία τους στα δωμάτια μας .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  (ΕΔΩ ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ)

Αναλαμβάνετε και εταιρείες στα δωμάτια απόδρασης ;

Η GetOut Escape Rooms αναλαμβάνει εκδηλώσεις παντός τύπου , όπως :
  • Γενέθλια 
  • Γιορτές 
  • Εταιρικό Team Building
  • Προτάσεις γάμου 
  • Οτιδήποτε βάλει η φαντασία σας ! 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την εκδήλωση όπως επιθυμείτε .