ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

-Με την είσοδο σας στο δωμάτιο/παιχνίδι αποδέχεστε ότι εισέρχεστε στον χώρο με δική σας ευθύνη και θέληση και γνωρίζετε τους  "κινδύνους" του κάθε δωματίου, φυσικούς ή "μεταφυσικούς"!  Αυτοί περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: σκοτάδι, tasks που απαιτούν συγκεκριμένη φυσική κατάσταση, στενοί/κλειστοφοβικοί χώροι, εναλλαγές φωτός, ανώτεροι θεοί, δυνατή μουσική, παρουσία ηθοποιών, παρουσία πνευμάτων κ.ο.κ.! Σχετική ενημέρωση με τους "κίνδυνους" του εκάστοτε δωματίου γίνεται κάθε φορά από το προσωπικό. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περίπτωση τραυματισμού εφόσον εισέρχεστε στο δωμάτιο γνωρίζοντας τα παραπάνω.

-Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποιο πρόβλημα υγείας, οφείλετε να ενημερώσετε την επιχείρηση πριν την έναρξη του παιχνιδιού σας. Αν το πρόβλημα κριθεί σοβαρό, υπάρχει περίπτωση να μην επιτραπεί στο άτομο η είσοδος στο παιχνίδι. Για αποφυγή τέτοιου περιστατικού, ζητείται η έγκαιρη ενημέρωση της επιχείρησης πριν την επίσκεψη σας.

Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα σχετικό με θέμα υγείας και δεν είχε υπάρξει ενημέρωση από μέρους σας αλλά συναινέσατε στην είσοδο σας στο παιχνίδι, η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη.

-Η άσκηση βίας στο GET OUT ESCAPE ROOMS, είτε προς το δωμάτιο, είτε προς τον/τους ηθοποιό/ούς και το προσωπικό απαγορεύεται κατηγορηματικά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσει το παιχνίδι σας στην μέση αν κρίνουμε ότι η συμπεριφορά σας δεν αρμόζει στα πλαίσια του επιτρεπτού. Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί είναι εκεί για την δική σας διασκέδαση, και κάθε άσκηση βίας εναντίον τους είναι απαγορευτική και θα αντιμετωπίζεται επιτόπου, είτε με την άμεση έξοδο σας από τον χώρο, είτε λαμβάνοντας επιπλέον μέτρα που θα θεωρηθούν απαραίτητα κατά περίπτωση. Βίαια θεωρείται οποιαδήποτε ενέργεια η οποία δεν είναι μέρος του παιχνιδιού και ο ηθοποιός δεν έχει δώσει συναίνεση, συνεπώς το να γαργαλίσετε(!), για παράδειγμα, τον ηθοποιό αποτελεί και αυτό βία εναντίον του! 

  Το ίδιο ισχύει και με το σκηνικό του δωμάτιου. Δεν χρειάζεται να τραβάτε πράγματα που δεν τραβιούνται εύκολα, να σπρώχνετε έπιπλα που δεν σπρώχνονται, να σπάτε πράγματα που θα σπάσουν, ενώ δεν θα έπρεπε!

-Αντιστοίχως, ο ηθοποιός δεν ασκεί οποιαδήποτε σωματική βία στους παίκτες. Δεν υπάρχουν απότομα τραβήγματα, σπρωξίματα και λοιπές ενέργειες που θα επηρεάσουν αρνητικά την διασκέδαση σας. Ο ηθοποιός θα σας ακουμπήσει, ανάλογα τις απατήσεις του παιχνιδιού, αλλά ποτέ αυτή η επαφή δεν θα είναι απότομη/έντονη/προσβλητική. Ούτε αυτή θα οδηγήσει στην έξοδο κάποιου παίκτη από το παιχνίδι.

-Με την χρήση του panic button, έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από το παιχνίδι αν δεν νιώσετε καλά. Μπορείτε να ξαναμπείτε οποιαδήποτε στιγμή, και να ξαναβγείτε αν χρειαστεί, αλλά προτείνουμε να μην είναι δυο άτομα έξω ταυτόχρονα για την ομαλή πορεία του παιχνιδιού, παρά μόνο αν είναι αναγκαίο.

- Οι φωτογραφίες, τα βίντεο η ηχογράφηση και οποιουδήποτε είδους καταγραφή απαγορεύεται κατηγορηματικά μέσα στους χώρους των δωματίων. Τα δωμάτια, οι γρίφοι και το περιεχόμενο τους είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας  ¨'GET OUT  escape rooms" και σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό να γίνει αναπαραγωγή τους.

-Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό του 2018 για την γενική προστασία δεόμενων της ΕΕ (GDPR), εφαρμόζουμε εύλογες διαδικασίες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και την καταχώρηση προσωπικών δεδομένων.
-Ο επισκέπτης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

-Εφόσον δεχτείτε να βγείτε αναμνηστική φωτογραφία στον χώρο μας, αποδέχεστε αυτόματα ότι αυτή ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για πρoωθητικές ενέργειες της εταιρίας μας. Κύρια ενέργεια αποτελεί η χρήση της στις σελίδες μας σε facebook και instagram. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να μας ενημερώσετε ότι δεν επιθυμείτε να βρίσκεται εκεί και εμείς θα την διαγράψουμε.

-Το GET OUT Escape Rooms δεσμεύεται ότι δεν θα πουλήσει, μοιραστεί ή δημοσιεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο στην περίπτωση που αναγράφεται παρακάτω.

-Το GET OUT  Escape Rooms μέσω του EscapeAll.gr διατηρεί αρχείο με τις ακυρώσεις που πραγματοποιείτε και δύναται να ενημερώσει τις συνεργαζόμενες εταιρίες για αυξημένη πιθανότητα ακύρωσης βάσει του ιστορικού σας. Αντίστοιχα, ενημέρωση πραγματοποιείται σε περίπτωση ταυτόχρονης/κοντινής χρονικά κράτησης σε παραπάνω από μια από τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Οι ενημερώσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και για την αποτροπή περιπτώσεων ακύρωσης τελευταίας στιγμής.

-Οφείλετε να βρίσκεστε στον χώρο 15 λεπτά πριν την ώρα της κράτησης σας, όπως αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης. Η κράτηση σας πιθανόν να ακυρωθεί σε περίπτωση λανθασμένων/ελλιπών  στοιχείων κράτησης ή/και αποτυχημένης προσπάθειας επικοινωνίας για επιβεβαίωση του παιχνιδιού σας. Σε περίπτωση αργοπορίας άνω των 10 λεπιών από την έναρξη της κράτησης, ο χρόνος ενδέχεται να αφαιρεθεί από τη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού.